Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus rolt Android 6.0 Marshmallow uit voor de Asus Padfone S

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2016, 9:55 CategorieNieuws

Asus heeft laten weten dat Android 6.0 Marshmallow nu wordt uitgerold voor de Asus Padfone S, maar dat is niet voor iedereen goed nieuws. De update zorgt er namelijk voor dat er ook enkele features worden weggehaald die je wellicht gebruikt.

Marshmallow voor Asus Padfone S

Asus heeft laten weten dat eigenaars van een Asus Padfone S elk moment de update naar Android 6.0 Marshmallow kunnen verwachten op hun tablet. Het apparaat, dat inmiddels twee jaar oud is, werd aanvankelijk geleverd met Android 4.4.2 KitKat. Hoewel Marshmallow alweer een oude versie van Android is sinds de release van Android 7.0 Nougat, is het toch mooi om te zien dat de tablet de software-update ontvangt. Het brengt namelijk belangrijke onderdelen zoals Doze en app-toestemmingen met zich mee.

Echter, deze update zorgt er tevens voor dat er ook functionaliteiten uit het systeem worden gehaald. Zo kun je geen applicaties meer installeren op en gebruiken vanaf een sd-kaart en kun je het apparaat nog maar met één profiel gebruiken. Gebruik je de tablet dus met meerdere mensen, dan kun je het beste de update vergeten. Daarnaast zal Asus 22 vooraf geïnstalleerde applicaties verwijderen, wat voor de nodige ruimte moet zorgen binnen het interne opslaggeheugen. Wanneer de update precies arriveert, is niet bekend.

  • Delen:
Asus Padfone S
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.