Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Atari voorziet RollerCoaster Tycoon Touch van een softlaunch in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2016, 8:10 CategorieApplicaties

Atari heeft deze week RollerCoaster Tycoon Touch van een softlaunch voorzien, in Nieuw-Zeeland en Nederland en alleen voor iOS. Wanneer de game gelanceerd wordt, dan zal er ook een Android-versie beschikbaar zijn.

Download RollerCoaster Tycoon Touch

Atari heeft achter de schermen gewerkt aan een nieuw deel voor de RollerCoaster Tycoon-serie. Dit is een populaire serie die is gelanceerd in 1999, waarin je verantwoordelijk bent voor het bouwen en onderhouden van een pretpark. Eerder verscheen er al een deel voor mobiele apparaten, maar deze nieuwe versie lijkt zijn gameplay voor mobiele apparaten te hebben afgestemd. RollerCoaster Tycoon Touch bevat namelijk een kaartensysteem waarmee je attracties bouwt, materialen verzamelt en meer. De game is nu uit op iOS.

Maar alleen in Nieuw-Zeeland en Nederland, aangezien we hier met een softlaunch te maken hebbben. Anders dan bij het vorige deel lijken de makers dit keer het gedeelte waar geld aan verdiend wordt, niet te hebben verborgen. En dat is maar goed ook, want zo weten de spelers waar ze van tevoren aan beginnen. Wanneer de game wereldwijd gelanceerd wordt, is momenteel niet bekendgemaakt door uitgever Atari. Maar wanneer dat zover is, dan zal RollerCoaster Tycoon Touch ook worden gelanceerd voor Android-smartphones en -tablets.

  • RollerCoaster Tycoon Touch
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.