Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Audio-ervaring van Harman komt in 2018 naar Samsung-toestellen’

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2016, 15:01 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgen de toestellen die Samsung gepland heeft staan voor 2018 ondersteuning van de technologie van Harman. Onlangs heeft Samsung dat bedrijf gekocht voor een immens bedrag, met als doel een grip te krijgen op entertainment in de auto.

Harman en Samsung in 2018

Onlangs heeft Samsung Harman gekocht voor een bedrag van 7,3 miljard euro. Dat deed Samsung om een grip te krijgen op de markt voor entertainment in de auto. Maar daar zal het vermoedelijk niet bij ophouden, aangezien de Zuid-Koreaanse fabrikant natuurlijk nog veel meer kan doen met het gezaghebbende merk. De Koreaanse website The Investor meldt namelijk dat Samsung van plan is de audiotechnologie van de audiofabrikant te gebruiken in de toestellen die gepland staan voor 2018. Welke toestellen dat precies zijn, is helaas niet bekend.

Maar het zou wel gaan om de Samsung Galaxy S-serie, dus waarschijnlijk zal de Samsung Galaxy S9 dan worden voorzien van de technologie van Harman. De reden dat dit zo lang duurt, heeft te maken met de overname zelf. Eerst moeten er nog een aantal zakelijke dingen worden geregeld en dan kan er worden gekeken naar het implementeren van elkaar technologieën, geeft Park Jong-hwan, senior vice president en hoofd van Samsung autoafdeling aan tijdens de persbijeenkomst op 21 november. Harman zelf zou wel zelfstandig blijven opereren.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.