Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman: The Telltale Series nu ook verkrijgbaar voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 9:11 CategorieApplicaties

Telltale Games heeft laten weten dat Batman: The Telltale Series vanaf nu ook verkrijgbaar is voor Windows 10. Net als op de andere platformen kun je de eerste game en daarna de seizoenspas kopen.

Batman: The Telltale Series op Windows 10

Spelontwikkelaar Telltale Games heeft laten weten dat Batman: The Telltale Series vanaf nu verkrijgbaar is voor Windows 10. De eerste aflevering van deze serie kost 4,99 euro en biedt een soortgelijk avontuur aan die je gewend bent van de studio, die eerder al verantwoordelijk was voor spellen van The Walking Dead, Game of Thrones en Back to the Future. De rest van de serie kan als in een digitale aankoop worden gekocht binnen de eerste aflevering. Er komen laten nog eens vier episodes aan binnen dit avontuur.

In dit spel speel je niet alleen als de superheld, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman. Overigens is het ook zo dat de game losstaat van alle andere onlangs uitgebrachte media en dat betekent dat Telltale Games ontzettend veel vrijheid heeft gehad in de (bijzonder goede) interpretatie van Batman.

  • Batman: The Telltale Series
  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.