Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #35

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Apple Support.

OnePlus Community

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste evenementen van OnePlus, dan is de OnePlus Community App een ideale applicatie. Je kunt aan de slag op het forum, je notificaties bekijken en je account beheren. Zo mis je dus voortaan helemaal niets meer van OnePlus. Binnenkort kun je ook rekenen op push notifications.

oneplus-community-android

OnePlus Community is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • OnePlus Community

Apple Support

Apple heeft een gloednieuwe app gelanceerd in Nederland die het mogelijk moet maken om makkelijk contact te zoeken met het bedrijf. Mocht je problemen hebben met een van jouw Apple-apparaten, kun je via de app direct hulp inschakelen. Ook kun je in de app makkelijk terugkijken naar ingediende reparatieverzoeken en meer informatie vinden over het onderhouden van je Apple-producten.

apple-support

Apple Support is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Apple Support

Microsoft Selfie

Nadat de app voor iOS-gebruikers al verkrijgbaar was, kunnen nu ook de mensen met een Android-apparaat aan de slag met Microsoft Selfie, mits jouw apparaat over een selfiecamera beschikt. Met de app kun je een foto maken en vervolgens kun je daar de nodige wijzigingen aan toebrengen. Om jou te voorzien van de beste selfie, houdt de app overigens ook nog eens rekening met onder andere je leeftijd, geslacht, huidskleur, verlichting en meer.

microsoft-selfie

Microsoft Selfie is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Microsoft Selfie

Oehoe

Met de app Oehoe wordt het mogelijk om al je abonnementen op een rijtje te zetten. Je kunt zelf invoeren tot wanneer een bepaald abonnement loopt en vervolgens krijg je een seintje van de Oehoe wanneer er actie van jou wordt verwacht. Zo ben je dus ook altijd op de hoogte van hoelang je telefoonabonnement bijvoorbeeld nog loopt. Verder zie je ook wat je maandelijks kwijt bent aan de abonnementen.

oehoe

Oehoe is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Oehoe

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.