Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #37

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom zetten we de beste apps van deze week op een rij.

That Dragon, Cancer

That Dragon, Cancer is semi-autobiografisch en vertelt het verhaal van zoon Joel. Het mannetje ging de strijd aan met kanker en verloor die strijd helaas. Het spel is een serie interactieve vignetten, waarin je Joel leert kennen. Je leert hem kennen vóór zijn strijd met kanker en hoe hij zich opstelt tijdens het gevecht. Het geheel is een tragisch en intieme ervaring geworden, met een hoop mooie, maar ook hartbrekende momenten. Mocht je de game nog niet op je pc hebben gespeeld, dan kan dan nu op je iPhone of iPad of op je Android-tablet.

that-dragon-cancer

That Dragon, Cancer is nu te downloaden uit Google Play voor 5,49 en App Store voor 4,99 euro.

  • That Dragon, Cancer

AirDroid

Met de nieuwste versie van de app AirDroid is het mogelijk bestanden uit te wisselen met andere mensen die de applicatie gebruiken, zonder dat je daarvoor iets hoeft te uploaden of te downloaden. Binnen AirDroid vind je voortaan een tabblad waar je naar andere mensen in de buurt kunt zoeken waar je de bestanden mee wil uitwisselen. Je doet er sowieso goed aan AirDroid eens te downloaden, aangezien je toegang krijgt tot je smartphone of tablet vanaf je pc, Mac of het web. De app is gratis te downloaden en te gebruiken en werkt helemaal draadloos.

airdrop-android

AirDroid is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • AirDroid

Dingless – Notification Sounds

Dingless is een app voor Android die je meer controle geeft over je notificatiegeluiden. Binnen Android zit een dergelijke functie al ingebakken, maar apps zoals deze kunnen gebruikers extra mogelijkheden aanbieden. Zo kun je de geluiden voor de notificaties bijvoorbeeld uitzetten voor dertig of zestig seconden of voor in totaal tien minuten. Ook kun je de app zo instellen dat de geluiden weer werken vanaf het moment dat je het scherm op je smartphone of tablet handmatig uitzet (wanneer je het toestel dus in standby-modus zet).

dingless

Dingless – Notification Sounds is nu gratis te downloaden vanuit Google Play.

  • Dingless - Notification Sounds

Brave Browser: Fast AdBlock

Brave is een webbrowser voor op de pc die zich focust op het leveren van een advertentievrije ervaring op het internet. Met de browser weet je zeker dat je internetgegevens niet zomaar in allerlei verkeerde handen vallen, omdat er veel nadruk wordt gelegd op privacy en advertenties blokkeren. Die browser is nu ook op Android en iOS te vinden, waar die tevens gratis te downloaden is. De Brave Browser beschikt over een databesparende modus en kan ook pagina’s in icognitomodus openen. Er is helaas geen handige sync tool aanwezig.

brave-browser

Brave Browser is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Brave Browser

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.