Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bètaversie WhatsApp laat Android-gebruikers sneller video’s bekijken

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2016, 9:45 CategorieAndroid

Een recente bètaversie van WhatsApp voor Android stelt gebruikers in staat video’s sneller te bekijken dan voorheen het geval was. Gebruikers hoeven namelijk niet meer te wachten tot de complete video is binnengehaald op het apparaat.

Sneller video’s bekijken op WhatsApp

Een recente bètaversie van WhatsApp voor Android stelt gebruikers in staat ontvangen video’s voortaan sneller te bekijken dan voorheen het geval was. Met de juiste versie van de berichtendienst aan boord zal de video namelijk op de achtergrond gedownload worden, zodat je direct kunt beginnen met kijken. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat de complete video is binnengehaald. De dienst maakt gebruik van je wifi- of 4g-verbinding om de video alvast te bufferen. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding.

Video’s worden automatisch binnengehaald vanaf bètaversie 2.16.354, maar bij nieuwere versie zou de functie ook actief moeten zijn. Je kunt op twee manieren toegang krijgen tot de feature. Je kunt de juiste versie binnenhalen via APK Mirror, een betrouwbare Android-website waar je recente apk-bestanden aantreft voor je Android-smartphone of -tablet. Of je meldt je aan voor het bèta-programma dat WhastApp heeft gelanceerd voor Android. Let wel op, want bètaversie kunnen nog wel eens voor problemen zorgen, ook al komt dat weinig voor.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.