Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

BioWare lanceert Xbox-game Jade Empire: Special Edition op Android

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2016, 10:40 CategorieAndroid

BioWare heeft de Xbox-game Jade Empire gelanceerd op Android, nadat de Special Edition eerder al op iOS werd gelanceerd. De role playing game is beschikbaar voor een eenmalig bedrag van 10,99 euro en werkt op Android-apparaten vanaf 4.4 KitKat.

Download Jade Empire: Special Edition

BioWare, de ontwikkelaar van gameseries als Mass Effect, Dragon Age en Star Wars-spellen, heeft samen met ontwikkelaar Aspyr Media, de populaire Xbox-game Jade Empire: Special Edition gelanceerd voor Android. De game is al even beschikbaar op iOS. In dit spel betreedt de speler een Chinese mythologische wereld met een rijke geschiedenis, waar een afgelegen gevechtskunstenschool wordt opgeschrikt door een serie vervelende gebeurtenissen. De leider van de school is ontvoerd en het is aan de speler de beste man terug te halen.

Uiteraard ben je de beste leerling van de school, want anders mocht je natuurlijk niet op avontuur. Daar komt bij dat je een weeskind bent, die is opgevoed door de meester zelf. Alles dat je weet, heb je van hem geleerd — derhalve is de man belangrijk voor de leerling. Onderweg op je avontuur kom je mensen tegen die je mogelijk kunnen helpen, maar ook een hoop mensen die het tegenovergestelde willen bereiken. Jade Empire duurt ongeveer veertig uur (!) en mengt bekende role playing gameplay met gevechten die in real-time plaatsvinden.

  • Jade Empire: Special Edition
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.