Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Black Friday: dit zijn de winkels met de beste acties voor elektronica

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2016, 11:32 CategorieActies

Morgen is het weer zover, dan gaan de Black Friday-acties weer van start. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. In dit artikel zetten we een aantal winkels onder elkaar waar je de beste acties voor elektronica kunt vinden.

De beste Black Friday acties

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en is voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal winkels uit.

Media Markt

Media Markt speelt in op de traditie en geeft van vrijdag 25 november tot en met zondag 27 november korting op allerlei producten. Zo krijg je onder meer kortingen op televisies, laptops, smartphones, tablets, fotocamera’s en game consoles. Een compleet overzicht van de acties en kortingen vind je op deze pagina.

Hificorner

Hificorner is voor de av-enthousiastelingen één van de plekken om je slag te slaan. De winkel is sinds afgelopen maandag al begonnen met interessante acties, welke nog doorlopen tot 28 november. Je krijgt korting op onder andere tv’s, hoofdtelefoons, receivers, speakers. Bekijk de webshop van Hificorner.nl voor meer informatie.

BCC

BCC kan natuurlijk niet achterblijven en geeft vier dagen lang tot 30 procent korting op diverse producten. De actie begint vannacht om middernacht en loopt door tot en met 28 november. Op de speciale actiepagina van de BCC vind je meer informatie over de kortingen, producten en voorwaarden.

Bol.com

Als één van Nederlands grootste webwinkels mag ook Bol.com niet in het overzicht ontbreken. De webwinkel geeft korting op elektronica, games, software, Blu-ray’s, dvd’s en nog veel meer. Bekijk alle acties op de website van de winkel.

Wehkamp

Wehkamp doet ook mee aan de Black Friday-acties. Naast 20 procent korting op bijna alle elektronica krijg je ook tot maximaal 60 procent korting op mode-artikelen. Maar ook voor je last-minute Sinterklaasaankopen kun je bij Wehkamp terecht, met flinke kortingen op speelgoed. Alles acties vind je op de deze pagina.

Paradigit

Paradigit is ook van de partij. De winkel biedt flinke kortingen op onder andere diverse laptops, convertible laptops tablets, desktopcomputers en accessoires. Een overzicht van alle aanbiedingen vind je op deze pagina.

Meer winkels en acties

Verder kun je voor interessante aanbiedingen en acties terecht bij onder meer; Foka, Coolblue en Centralpoint.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.