Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Code binnen Pokémon GO hint naar toevoeging 100 nieuwe monsters

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2016, 10:23 CategorieGaming

Er is een nieuwe update voor Pokémon GO verschenen die nieuwe functies toevoegt — en voorbereidingen treft voor de toekomst van de game. Mogelijk worden er binnenkort honderd nieuwe monsters toegevoegd aan de Pokédex.

Meer monster voor Pokémon GO

Gisteren is er een update uitgebracht voor Pokémon GO, die onder meer de dagelijkse bonussen heeft geïntroduceerd. Maar binnenin de code van die update is nog meer interessante informatie gevonden, die betrekking heeft op de toekomst van de populaire augmented reality-game. Zo zijn er verwijzingen gevonden naar de toevoeging van honderd nieuwe Pokémon. Het gaat hier om de honderden beesten die zijn geïntroduceerd met de tweede generatie games, die trainers natuurlijk kennen in de vorm van Pokémon Gold en Silver.

Het gaat om de nummers 152 (Chikorita) tot en met 252 (Celebi). Daarnaast is er een verwijzing gevonden naar de aanval Transform, die door de Pokémon Ditto gebruikt kan worden om te veranderen in de Pokémon van de tegenstander. Ook krijgt het beestje dan toegang tot de aanvallen van zijn vijand. Mogelijk betekent dit ook dat Ditto wordt toegevoegd aan de game, aangezien dat de enige niet-legendarische Pokémon is die je nu niet kunt vangen (officieel). Het wachten is nu op de aankondiging van ontwikkelaar Niantic Labs.

  • Pokémon Go
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.