Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #34

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer twee apps van Adobe.

Adobe Comp CC

Alhoewel hij voor iOS-apparaten al even beschikbaar was, moesten Android-gebruikers even wachten. Maar Adobe Comp CC is nu ook voor Android-gebruikers te downloaden. De applicatie beschikt over de nodige templates en kan gebruikt worden voor het ontwerpen voor print en online. Eenmaal klaar met jouw design? Dan kun je dat zonder problemen doorsturen naar de andere Adobe-programma’s, waaronder Photoshop.

Adobe Comp CC is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Adobe Comp CC

Hype

Een andere nieuwe app is Hype en Hype is de ideale app voor mensen die graag livestreamen. De app is gemaakt door de makers van Vine. Zodra je live gaat, worden jouw volgers direct gewaarschuwd. Maar daar blijft het niet bij. Ook kun je afbeeldingen, video’s, muziek en gifs toevoegen terwijl je bezig bent met de livestream. Hype gaat dus een stap verder en brengt livestreamers dichter bij hun kijkers.

hype

Hype is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Hype

Photoshop Sketch

Een app die ook nieuw is voor Android-apparaten, is Adobe Photoshop Sketch. Met de applicatie wordt het eenvoudig om te schetsen of te tekenen op je smartphone of tablet. Daarbij kun je zelf aangeven welke brush je wilt gebruiken. En ook in dit geval kun je de tekening moeiteloos overzetten naar bijvoorbeeld Photoshop zodra je eenmaal klaar bent.

Photoshop Sketch is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Photoshop Sketch

Houseparty

Houseparty is niet helemaal nieuw, maar wel ineens immens populair. De app zorgt ervoor dat je tegelijkertijd met meerdere mensen kunt videochatten. Geen gepriegel meer met losse gesprekken dus, maar in één keer een groepsgesprek met meerdere personen. Daarbij kunnen ook vrienden van vrienden meedoen, mits je dat wilt. Anders kun je jouw gesprekken op privé zetten.

Houseparty is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Houseparty

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.