Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘De OnePlus 3T wordt op 14 november aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op3 november 2016, 17:29 CategorieAndroid

Naar verluidt OnePlus de nieuwe versie van de OnePlus 3, de OnePlus 3T, op 14 november 2016 gaan aankondigen. De verwachting is dat het apparaat iets betere specs, een lcd-scherm en een hoger prijskaartje zal krijgen.

OnePlus 3T op 14 november

Vorig maand dook ineens een nieuwe versie van de OnePlus 3-phablet op. Deze versie draagt modelnummer A3010 en is al gecertificeerd in China. Het internet maakte er al snel van dat dit nog wel eens de OnePlus 3 Plus zou zijn, maar uiteindelijk dook de naam OnePlus 3T op. Volgens nieuwe geruchten wordt die phablet, welke naam die ook mag ontvangen, op 14 november aangekondigd. Over het apparaat is mogelijk al het één en ander bekend. Zo zal de prijs iets hoger vallen dan bij zijn voorganger. Die prijs ligt nu op 480 dollar.

Niets staat al vast op dit moment, dus mogelijk veranderd die prijs nog. Daarnaast kwam eerder al naar buiten dat het apparaat een lcd-scherm zou krijgen, omdat er een tekort is aan amoled-schermen. Maar dat gerucht werd al snel uit de lucht geknald door de bestuursvoorzitter van de fabrikant, dus dat lijkt onwaarschijnlijk. Verder zou het enige verschil dan de processor zijn. De OnePlus 3 heeft de Snapdragon 820 aan boord en de verwachting is dat de OnePlus 3T de Qualcomm Snapdragon 821 zal gaan krijgen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.