Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde seizoen van The Walking Dead begint op 20 december

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 10:21 CategorieGaming

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat het derde seizoen van The Walking Dead vanaf 20 december van start gaat op Android en iOS. In dit spel spelen we onder meer met Clementine, een personage die wel al kennen sinds de gebeurtenissen uit het eerste seizoen.

The Walking Dead: Season 3

Vlak voordat de kerstdagen van start gaan, kunnen gamers wereldwijd, op bijna alle moderne spelcomputers waaronder smartphones en tablets, aan de slag met het derde seizoen van The Walking Dead. Op 20 december zal het avontuur namelijk verdergaan, heeft Telltale Games middels een persbericht bekendgemaakt. De titel van de eerste aflevering van het derde seizoen heet A New Frontier en Clementine, die we al hebben zien groeien sinds het eerste seizoen, zal wederom terugkeren. We zijn inmiddels vier jaar verder sinds seizoen twee.

Daarnaast wordt er een nieuw speelbaar personage geïntroduceerd, genaamd Javier. De man is op zoek naar zijn familie en onderweg ontmoet hij een jonge vrouw die haar eigen tragische verhaal heeft. Uiteraard is dit Clementine en samen gaan jullie op pad en maken jullie de keuzes die verstandig lijken — ook al kan dat nog wel eens de laatste keuze zijn die je maakt. Net zoals de andere games van Telltale Games zal ook The Walking Dead Season 3 gespeeld worden als een interactief drama, die keuzes meeneemt uit seizoen één en twee.

  • Delen:
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.