Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Eerste prototypes van Microsoft Surface Phone al in productie’

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 10:33 CategorieWindows

Microsoft zou een fabrikant al de opdracht hebben gegeven de eerste prototypes van de Microsoft Surface Phone te produceren. Het is niet precies duidelijk wanneer de Surface Phone uitkomt. Waarschijnlijk pas laat in 2017 of zelfs vroeg in 2018.

‘Prototypes Microsoft Surface Phone in productie’

De eerste prototypes van de Microsoft Surface Phone zijn al in productie genomen, aldus de Commercial Times of Taiwan. Volgens de publicatie heeft de softwaregigant fabrikant Pegatron aangesteld om die prototypes te maken. Dat zou geen vreemde zet zijn, aangezien dat dezelfde fabrikant is waar Microsoft mee samenwerkt voor de onlangs aangekondigde Surface Studio (een pc). Daarnaast produceert Pegatron een steeds groter deel van de iPhones die Apple bestelt, waardoor deze fabrikant inderdaad een goede kandidaat is.

Dat de eerste prototypes in ontwikkeling zijn, betekent helaas niet dat we ook snel iets over het apparaat zullen horen. De verwachting is dat de Microsoft Surface Phone pas laat in 2017 of vroeg in 2018 zal worden gelanceerd, dus een aankondiging zal dan op z’n vroegst ergens in de zomer van 2017 plaatsvinden. De grote smartphone zal waarschijnlijk een scherm van 5,5-inch gaan krijgen, met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Onder de motorkap zit mogelijk de Snapdragon 835, evenals 4GB of 6GB aan werkgeheugen. Lees hier meer geruchten.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.