Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

IndieGoGo project voor EVE V-tablet razend populair

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2016, 21:27 CategorieWindows

De EVE V is een Surface-kloon die grotendeels ontworpen werd door een online community. De lancering op IndieGoGo is een groot succes.

EVE V op dag één uitverkocht

De verkoop van de tablet via pre-orders op IndieGoGo startte vandaag en de eerste vijfhonderd exemplaren zijn al de deur uit. Deze zullen volgens de fabrikant in februari verzonden worden, er  zou pas een nieuwe voorraad worden aangeleverd in april. Het doel van 75 duizend dollar aan kapitaal werd al in slechts enkele minuten bereikt op de crowdfunding website.

Wat de EVE V uniek maakt is dat de specificaties van het apparaat grotendeels werden bepaald door de kopers in een online community. Het apparaat profileert zich als een kloon van de Surface Pro maar dan met betere specificaties en een lagere prijs. De ontwikkelaars laten ook weten dat het toestel compatibel zal zijn met de Surface Pen en misschien ook met de Surface Dial.

De EVE V zal net als de Surface Pro met een toetsenbord met touchpad geleverd worden. Een belangrijk verschil met de tablet van Microsoft is wel dat je de twee niet in elkaar kan klikken, dat mechanisme is namelijk gepatenteerd door Microsoft.

Het apparaat is in drie verschillende versies verkrijgbaar. De goedkoopste versie, de V m3, is uitgerust met een Intel Core m3, 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte en kost 699 dollar. De V i5 heeft een Core i5 processor en 256GB opslagruimte en kost 959 dollar. De meest krachtige versie is uitgerust met een Core i7 processor, 16GB werkgeheugen en 512GB opslagruimte. Dat model kost zo’n 1399 dollar. Die prijzen liggen een stuk lager dan de Surface Pro.

Beschikbaarheid

Wie een EVE V tablet wil kopen kan dat doen op de projectpagina van het toestel op IndieGoGo. Je zal wel wat geduld moeten uitoefenen voor je jouw exemplaar ontvangt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.