Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook test nieuwe functie voor Facebook Messenger: chatrooms

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 9:09 CategorieAndroid

Facebook is momenteel een nieuwe functie voor één van zijn meest populaire apps, Facebook Messenger, aan het testen: chatrooms. Dit worden openbare plekken waar mensen met elkaar kunnen praten over onderwerpen, of ze nu bevriend zijn of niet.

Chatrooms voor Facebook Messenger

Op moment van schrijven test Facebook een nieuwe feature voor Facebook Messenger, één van de meest populaire applicaties van het bedrijf. Het gaat hier om de feature chatrooms: openbare plekken waar mensen met elkaar kunnen praten over specifieke onderwerpen, of ze nu bevriend zijn op het sociale netwerk of niet. Het testen gebeurt niet wereldwijd en lijkt alleen in Australië en Canada te gebeuren. De chatrooms moeten ervoor zorgen dat je je vrienden niet irriteert die jouw interesses, over wat dan ook, niet delen.

Het is voor gebruikers van Facebook Messenger al mogelijk groepen aan te maken en daarvoor mensen uit te nodigen, maar tot op heden is dat een aangelegenheid voor de mensen die je al kent. Je komt niet in contact met mensen die je níet kent, maar waarmee je wel over je hobby kunt praten. Dat gezegd hebbende: admins van de openbare chatrooms binnen Messenger kunnen zo’n kamer ook afsluiten, waardoor zij bepalen wie er wel of niet welkom is. Het is niet bekend wanneer Facebook de feature voor elke gebruiker zal gaan uitrollen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.