Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fingerprint Gestures brengt Pixel-features naar andere Androids

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 8:50 CategorieAndroid

Wil je de vingerafdrukscanner op je Android wat meer functies meegeven, download dan de applicatie Fingerprint Gestures voor je tablet of smartphone. Je kunt onder andere de notificatiebalk naar beneden trekken met de vingerafdruklezer.

Download Fingerprint Gestures

Eén van de features van de Google Pixel en Pixel XL is de mogelijkheid de notificatiebalk naar beneden te trekken met een veeg over de vingerafdruklezer. Het is ook echt een exclusieve feature voor die nieuwe smartphonelijn — Nexus-eigenaars hoeven niet op een dergelijke functie te rekenen. Gelukkig zijn er altijd third-party appontwikkelaars die in de bres springen en zelf werken aan de ondersteuning voor een bepaalde functionaliteit. Neem bijvoorbeeld Fingerprint Gestures, een app die de vingerafdrukscanner meer functies geeft.

Maar dan voor meer Android-apparaten dan alleen de Pixels van Google (of sommige smartphones van Huawei). Wanneer je de app downloadt, dan kun je zelf instellen wat een veeg doet over de vingerafdrukscanner. Ook kun je een functie instellen voor een tap of een dubbele tap. Je hebt ruim de keuze uit features die je er achter kunt plaatsen. Zo kun je niet alleen de notificatiebalk tevoorschijn toveren, ook kun je de media op je apparaat ermee aansturen. Je hebt wel tenminste Android 6.0 Marshmallow nodig voor deze app.

  • Fingerprint Gestures
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.