Foxconn werkt aan modules voor draadloos opladen, ‘voor iPhone 8’

01 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
iphone-concept-art-retina

De Japanse krant Nikkei meldt dat Foxconn werkt aan modules voor draadloos opladen, die we straks gaan tegenkomen in de iPhone 8 van Apple. Of de nieuwe technologie ook daadwerkelijk naar de nieuwe iPhone zal komen, is momenteel niet bekend.

iPhone 8 straks draadloos op te laden – gerucht

De Japanse krant Nikkei meldt dat Foxonn momenteel werkt aan modules voor het draadloos opladen van apparaten. Dat melden althans bronnen die bekend zijn met de plannen van de bekende fabrikant. Die modules zouden worden verwerkt in de nieuwe iPhone, is nu het idee, maar dat lijkt nog niet helemaal vast te staan. Op dit moment zou Foxconn nog bezig zijn met de onderhandelingen met het bedrijf uit Cupertino, die verwacht dat haar smartphones volgend jaar erg in trek zijn door een verwachte design refresh.

Daarnaast wordt gesuggereerd dat alleen het premium model van de nieuwe iPhone zal beschikken over de draadloze oplaadtechnologie. En dat blaast opnieuw leven in het gerucht dat er dus gewerkt wordt aan meerdere modellen van de smartphone (misschien wel drie stuks), waarvan tenminste één een phablet zou moeten zijn. Apple heeft uiteraard niet gereageerd op de geruchten en heeft ook nog geen plannen bekendgemaakt voor de nieuwe smartphone. Momenteel focust het bedrijf zich op de iPhone 7 Plus en iOS 10.1.

Reacties (0)