Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S8 krijgt 6GB aan werkgeheugen en 256GB opslagruimte’

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 9:22 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de Galaxy S8. Het toestel zou 6GB aan werkgeheugen en 256GB aan interne opslagruimte krijgen. Mocht dit gerucht kloppen, dan kan het zijn dat de smartphone geen sleuf voor een micro-sd-kaart zal krijgen.

Meer geruchten over de Galaxy S8

Tot aan februari zal dit nog gebeuren: geruchten die iets vertellen over de Samsung Galaxy S8. Die geruchten kunnen elkaar op een gegeven moment gaan tegenspreken, zoals nu ook het geval lijkt te zijn. Zo is er een nieuw gerucht over het apparaat verschenen. De S8 zou namelijk 6GB aan werkgeheugen gaan krijgen, evenals 256GB aan interne opslagruimte. Mocht dit kloppen, dan zal Samsung de sleuf voor de micro-sd-kaart waarschijnlijk niet gaan toevoegen aan het apparaat, een feature die juist zo geliefd is onder smartphone-eigenaars.

Daarnaast zou het betekenen dat Samsung iets meer Apple achter kan gaan met de verdeling van het interne geheugen. De iPhone 7 Plus is namelijk ook met 256GB aan opslagruimte verkrijgbaar. Het wachten is nu op de bekendmaking van het apparaat. De verwachting is dat Samsung de Galaxy S8 in februari zal aankondigen, tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. Tot die tijd moeten we het doen met de geruchten die nog zullen verschijnen, die, naarmate de aankondiging dichterbij komt, in aantal zullen gaan toenemen.

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.