Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy S8 krijgt een autofocuscamera aan de voorkant’

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2016, 10:23 CategorieAndroid

De frontcamera van de Samsung Galaxy S8 zou worden voorzien van autofocus, wat de kwaliteit van de selfies zou moeten verhogen. De afgelopen jaren heeft de fabrikant altijd een frontcamera van vijf megapixel in zijn toestellen gestopt.

Frontcamera met autofocus voor de Galaxy S8 – gerucht

De afgelopen jaren heeft Samsung zijn vlaggenschepen voorzien van een frontcamera van vijf megapixel. Hoewel die camera’s vaak al goede foto’s maken, zal de kwaliteit van de frontcamera van de Galaxy S8 mogelijk iets beter zijn door de toevoeging van autofocus. Dat is het nieuwe gerucht over het toestel dat waarschijnlijk in februari in Barcelona, tijdens Mobile World Congress 2017, zal worden aangekondigd. Het is op moment van schrijven nog niet bekend of het aantal megapixel omhoog gaat. Samsung heeft hier niet op gereageerd.

Frontcamera’s met autofocus komen amper voor op de huidige smartphones en phablets, dus het zou een redelijk unieke eigenschap kunnen zijn voor de onaangekondigde Galaxy S8. En aangezien de selfie nog steeds onverminderd populair is, is het niet gek dat fabrikant blijven kijken naar de techniek, om te zien of ze die ‘selfie-ervaring’ nog kunnen verbeteren. Zoals altijd doe je er goed aan een gerucht met een korreltje zou te nemen. Over de nieuwste smartphone van Samsung is immers al een hoop gezegd — maar wat daar van waar is…

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.