Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Games worden uitgebreider beoordeeld in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op25 november 2016, 9:09 CategorieAndroid

Enkele Android-gebruikers is het opgevallen dat de games binnen Google Play voortaan uitgebreider beoordeeld worden in de digitale winkel. Vooralsnog lijkt het erop dat het om een proefperiode gaat, maar de verwachting is dat alle gebruikers de cijfers straks zullen zien.

Meer cijfers voor games in Google Play

Games zijn nou eenmaal moeilijker te beoordelen dan reguliere applicaties. Ze bevatten meer onderdelen waar je naar kunt kijken, naast gebruiksvriendelijkheid of toegankelijkheid. Je kunt ook kijken naar de manier waarop je ze bestuurt, hoe het gesteld staat met het grafische niveau en hoe de game is op het gebied van gameplay. Wat voor beoordeling geef je een game met mooie graphics en gameplay, maar met een slechte besturing? Hoe zorg je er nou voor dat de recensie die je achterlaat in Google Play precies weergeeft wat jij ervan vindt?

Wellicht kan iedereen straks precies aangeven wat ze van een game vinden. Een groepje Android-gebruikers beschikt namelijk over de mogelijkheid een game te beoordelen op het gebied van besturing, gameplay en graphics en het gemiddelde van dat cijfer is terug te vinden op de pagina van die game binnen Google Play, boven de review highlights. Zo moeten alle gebruikers een beter beeld krijgen van het spel dat ze op het punt staan te downloaden. Wanneer Google de verandering voor iedereen uitrolt, is helaas niet naar buiten gebracht.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.