Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video toont Huawei Mate 8 met Android 7.0 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 10:21 CategorieAndroid

Een gelekte video laat zien dat de Huawei Mate 8 (waarschijnlijk intern) op Android 7.0 Nougat draait. Mogelijk is de update aanstaande. Op moment van schrijven draait nog geen één smartphone van het bekende merk op de nieuwste versie van Android.

Huawei Mate 8 met Android 7.0 Nougat

Op moment van schrijven heeft Huawei nog geen enkele smartphone van het bedrijf voorzien van de nieuwste versie van Android. Maar daar komt binnenkort verandering in en niet alleen omdat de fabrikant dan de onlangs aangekondigde Huawei Mate 9 uitbrengt. Er is namelijk een video opgedoken waarin we mogelijk de Huawei Mate 8 te zien krijgen, die draait op Nougat. In de video komt de naam van het toestel kort voorbij en daar is de naam van het toestel goed te zien. Huawei heeft zelf nog niets naar buiten gebracht over de update.

De verwachting is dat de fabrikant de update voor het einde van het jaar zal uitbrengen. Momenteel draait de Huawei Mate 8 nog op Android 6.0 Marshmallow. Alles behalve een slecht OS, maar Nougat is, zoals het een goede Android-versie betaamt, net even wat beter, sneller en uitgebreider. In de video is te zien hoe Huawei de interface heeft aangepast (dit is EMUI 5.0) en hoe de camera is voorzien van een update. Die moet gebruikers nu een soepelere ervaring aanbieden. Het is niet bekend wanneer Nougat verschijnt voor het toestel.

  • Delen:
Huawei Mate 8
Android Marshmallow (6.0)
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.