Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Glanzende versie van Samsung Galaxy S7 Edge te zien op foto’s’

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 12:32 CategorieAndroid

Er zijn foto’s opgedoken waarop we een glanzende versie van de Samsung Galaxy S7 Edge te zien krijgen. Mogelijk werkt Samsung aan deze variant van de populaire smartphone. Echter, het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft er nog niets over bekendgemaakt.

Glanzende Samsung Galaxy S7 Edge

Waarschijnlijk werkt Samsung aan een glanzende, zwarte versie van de Samsung Galaxy S7 Edge. Dat gerucht is vorige week al online verschenen, maar woensdag zijn hier dan ook echt foto’s van verschenen. Het is niet duidelijk of we hier te maken hebben met een echte versie van de populaire smartphone, omdat de informatie niet afkomstig is van de Zuid-Koreaanse fabrikant van het toestel. Het kan ook zijn dat een grappenmaker deze mock-up gemaakt heeft, omdat die het gerucht voorbij heeft zien komen. Het is dus nog even afwachten.

Maar mocht het gerucht kloppen en de foto’s laten zien hoe de nieuwe, glanzende versie eruit ziet, dan kan dit toestel het antwoord zijn van Samsung op de glanzende versie van de iPhone 7 Plus. Waarschijnlijk zal ook dit toestel snel vingerafdrukken en andere vlekken op zijn omhulsel laten zien. Apple geeft bijvoorbeeld aan dat je het toestel het beste met een hoesje kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat alles netjes blijft — maar wat heb je dan nog aan de versie die je hebt? Het wachten is nu op Samsung en de officiële aankondiging.

glazende-zwarte-s7-edge-2

glazende-zwarte-s7-edge-3

glazende-zwarte-s7-edge-4

  • Delen:
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.