Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Allo krijgt een knop voor emoji-suggesties

Geschreven door
Geplaatst op16 november 2016, 17:22 CategorieAndroid

Google Allo krijgt een knop waarmee het gemakkelijker moet worden de emoji te vinden die bij de context van het gesprek past. Dat heeft Google bekendgemaakt op zijn eigen blog. De update wordt in de komende dagen uitgerold naar iedereen.

Update voor Google Allo

Google heeft bekendgemaakt dat de berichtendienst Google Allo van een extra knop wordt voorzien. Deze knop staat in het teken van emoji en zal gebruikers helpen bij het vinden van het juiste plaatje, op basis van de context van het gesprek. Op moment van schrijven werkt de feature alleen in het Engels. Wanneer er ondersteuning voor de Nederlandse taal wordt toegevoegd, is helaas niet bekend. Google gebruikt dezelfde technologie voor het bepalen van de emoji die de applicatie ook gebruikt voor het formuleren van standaardantwoorden.

Daarnaast breidt Google de samenwerking met filmproducent Warner Bros. uit door een stickerpakket van Fantastic Beasts and Where to Find Them te introducerenOok zijn er nieuwe thema’s aan de berichtendienst toegevoegd. Hoewel dit natuurlijk leuke toevoegingen aan het arsenaal van de app zijn, is lang niet waar de mensen naar op zoek zijn of willen zien voor Google Allo. Zo willen gebruikers Allo graag op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruiken en zou de beveiliging beter kunnen zijn. Ook wacht men nog op de geliefde sms-functie.

  • Google Allo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.