Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt tweede bèta van Android 7.1 Nougat uit

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 9:46 CategorieAndroid

Google heeft aangekondigd dat testers van de bèta van Android 7.1 Nougat binnenkort een update kunnen verwachten op hun apparaat. De update zal in de komende weken beschikbaar zijn voor de Nexus 5X, Nexus 6P, Google Pixel C en Nexus 9.

Tweede bèta van Android 7.1

Google heeft laten weten dat de uitrol van de tweede developer preview van Android 7.1 Nougat is begonnen. De ontwikkelaars die zich hebben aangemeld voor het testen van de software, kunnen de update elk moment verwachten. Het gaat echter wel om een kleine groep apparaten die de update krijgen, namelijk de Nexus 5X, Nexus 6P, Google Pixel C en Nexus 9. Deze toestellen kunnen alvast de nieuwe features testen die de zoekmachinegigant en platformhouder zal introduceren wanneer Android 7.1.1 wordt vrijgegeven voor iedereen.

Naast de ontwikkelaars, kunnen ook de publieke testers van de bèta binnenkort een update verwachten. In de komende weken zal de update worden uitgerold voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het bètaprogramma van Google. Dat kun je overigens nog steeds doen, maar weet wel dat er risico’s aan verbonden zijn. Je Android kan namelijk anders reageren dan je gewend bent, omdat de software nog niet helemaal af is. Android 7.1.1 bevat bugfixes en prestatieverbeteringen, evenals enkele ontwikkelaarsopties. Lees hier meer over Android 7.1.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.