Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel XL vertoont vreemde bug bij ontvangen iPhone-screenshot

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 8:57 CategorieAndroid

De Google Pixel XL vertoont een vreemde bug wanneer iemand een screenshot verstuurt vanaf een iPhone 7 Plus, via sms of mms. Het lijkt alleen te gebeuren wanneer iemand vanaf die specifieke iPhone een screenshot via sms of mms verstuurt naar de Google Pixel of Pixel XL.

Vreemde bug voor Google Pixel XL

Er is een vreemde bug opgedoken bij de Google Pixel XL. Wanneer iemand een screenshot verstuurt vanaf zijn iPhone 7 Plus via sms of mms naar de Google Pixel XL of de reguliere Pixel, dan zal het beeld vreemde kleuren en een uitgerekt beeld laten zien. Vooralsnog lijkt het erop dat dit probleem zich voordoet in een specifieke situatie zoals hierboven beschreven, waardoor er geen reden is om te verwachten dat elke Android-bezitter hier zo meteen last van heeft. Ook doet het probleem zich alleen voor in een iPhone-app, niet op het thuisscherm.

Het is een vreemd verschijnsel en het is niet duidelijk hoe dit nou precies komt. Andersom doet het probleem zich bijvoorbeeld niet voor; je kunt dus gewoon je screenshots vanaf een Google Pixel XL naar een iPhone 7 Plus blijven versturen. Wellicht heeft dit te maken met de manier waarop Android 7.1 afbeeldingen verwerkt, maar op dit moment is het nog gissen. Het probleem is al besproken op het forum van Google, waardoor de gigant waarschijnlijk al op de hoogte is. Echter, er is nog niets bekend over een eventuele oplossing van het probleem.

iphone-7-plus-google-pixel-xl-probleem

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.