Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Play Store wordt voorzien van een nieuwe user interface

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 10:07 CategorieAndroid

Google werkt momenteel aan een nieuwe user interface voor Google Play, de digitale winkel van het mobiele besturingssysteem Android. Het nieuwe design heeft zich al laten zien bij enkele gebruikers. Het is niet bekend wanneer iedereen die interface zal ontvangen.

Nieuw design voor Google Play

Google experimenteert wel eens vaker met zijn eigen applicaties. Soms zien we daar wat van in de vorm van gelekte screenshots of video’s, maar het komt ook wel eens voor gebruikers ineens een nieuwe versie van iets ontvangen — zonder dat ze daar om gevraagd hebben. Android-enthousiastelingen vinden dat vaak alleen maar mooi en delen het nieuws met de wereld, waardoor blogs en sites het oppikken, mochten zij niet bij de lichting hebben gezeten die is voorzien van de verandering in kwestie. Nu is Google Play aan de beurt.

De winkel van Android wordt namelijk voorzien van een nieuw design. Tenminste: dat lijkt erop, aangezien sommige Android-gebruikers dus een nieuw design te zien krijgen bij het openen van de winkel. De downloadknop is groter en zaken als het aantal sterren en downloads hebben een prominente rol gekregen op de productpagina. De categorie is nu een stuk meer naar onderen geschoven. Ook zal de winkel mogelijk een andere kleur groen gaan krijgen en worden voorzien van een speciaal carrousel met daarin appsuggesties.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.