Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google toont wat Android 7.1 te bieden heeft in nieuwe video

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2016, 9:33 CategorieAndroid

Google heeft een video op YouTube geplaatst waarin het bedrijf laat zien wat Android 7.1 precies te bieden heeft aan Android-gebruikers. Hoewel de video is bedoeld voor ontwikkelaars, en wat technisch kan zijn, is het ook leerzaam voor reguliere gebruikers.

Dit is wat Android 7.1 te bieden heeft

Enkele weken geleden heeft Google Android 7.1 gelanceerd in een preview voor ontwikkelaars, maar vandaag komt het bedrijf met een video waarin wordt laten zien wat de software allemaal in huis heeft. Deze video mag dan wel bedoeld zijn voor ontwikkelaars van het platform – en daardoor net even te technisch zijn – is het ook voor reguliere gebruikers een mooie video om te bekijken. Zo behandelt Google de nieuwe, ronde iconen en wordt er goed verteld wat de snelkoppelingen voor de applicaties precies in hun mars hebben.

Daarnaast laat Google zien dat mensen mogen rekenen op een knop waarmee je je toestel opnieuw kunt opstarten, dat er een nieuwe, slimmere opslaggeheugenmanager is en dat gifjes nu worden ondersteund door het Google-toetsenbord. Momenteel kun je als ontwikkelaar of publieke tester Android 7.1 downloaden voor Nexus 6P, Nexus 5X en de Pixel C-tablet. En wanneer de Pixel en Pixel XL worden uitgebracht in Nederland, dan kun je kennismaken met de meest uitgebreide versie van het OS, want er zijn verschillen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.