Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google vernieuwt Play Kiosk op mobiele apparaten en lanceert webversie

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2016, 10:32 CategorieAndroid

Google zal de mobiele applicaties van Play Kiosk op Android en iOS gaan vernieuwen. Ook is er een webversie gelanceerd. Wanneer je de geüpdatete applicaties opent, dan tref je direct het nieuws aan waarvan Google denkt dat je het wil lezen.

Update voor Google Play Kiosk

Google heeft bekendgemaakt dat Play Kiosk op Android en iOS in de komende dagen van een update wordt voorzien. De vernieuwde versie zal straks direct het nieuws laten zien waarvan Google denkt dat de gebruiker dat wil lezen op dat moment. Daaronder zal een sectie met uitgelichte artikelen staan, vol met onderwerpen waarvan Google denkt dat de lezer die interessant zal vinden. Met de app kun je nog steeds nieuws van andere publicaties lezen (al dan niet middels een abonnement), inclusief video’s, podcasts en grotere afbeeldingen.

Het idee achter de vernieuwing is dat Google de applicatie dynamisch en innemend wil maken. Daarnaast zal er ook een Data Saver aanwezig zijn, waarmee je data kunt besparen wanneer je de app op een mobiel netwerk gebruikt. Ook zal Play Kiosk gebruikmaken van de Accelerated Mobile Pages van het bedrijf. Naast de aankondiging van de vernieuwde versies voor smartphones en tablets, heeft Google ook laten weten dat er nu een webversie beschikbaar is. Op dit moment heeft de Kiosk van Google meer dan honderd miljoen maandelijkse gebruikers.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.