Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voert nog wat veranderingen door aan Google Play

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2016, 9:01 CategorieAndroid

Google heeft wederom wat veranderingen doorgevoerd aan Google Play. Deze veranderingen zijn nog niet voor iedereen zichtbaar. Wanneer je nu naar een applicatie zoekt, dan kan het zijn dat er direct een kaart met de juiste app in beeld komt te staan.

Veranderingen aan Google Play

Google heeft deze maand flink wat tweaks doorgevoerd aan Google Play, de digitale winkel voor Android. Zo is er een nieuwe trending sectie bijgekomen en is de user interface aangepast, om maar wat voorbeelden te noemen. Echter, niet iedereen die de winkel gebruikt ziet alle veranderingen (wij nog niet), omdat Google die veranderingen nu aan het testen is. Dit weekend is er nog een aanpassing gespot. Het kan namelijk zijn dat wanneer je zoekt (op naam) naar een specifieke app, dat er in beeld een kaart gepresenteerd wordt met het resultaat.

Die kaart bevat alle nodige informatie. Je kunt de app direct installeren of verwijderen. Ook zie je het aantal sterren dat de app gemiddeld gekregen heeft en hoeveel mensen een stem hebben uitgebracht. Naast het aantal downloads, zie je ook de categorie en de ontwikkelaar staan. Onder de kaart staan andere zoekresultaten, waar je nu verticaal, maar horizontaal doorheen scrolt. Vervolgens is er nog een rij met apps die je wellicht leuk vindt en daaronder tref je nog meer resultaten aan. Het is niet bekend wanneer iedereen de update krijgt.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.