Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mate 9 al te zien op gelekte foto’s, twee dagen voor onthulling

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2016, 10:37 CategorieAndroid

Enkele dagen voordat de Huawei Mate 9 wordt aangekondigd, is de nieuwe smartphone al te zien op enkele gelekte foto’s. De foto’s laten zien dat de geruchtenmakers er de afgelopen weken niet hebben naast gezeten als het om de gelekte informatie gaat.

Dit is de Huawei Mate 9

Er zijn nu al foto’s gelekt waarop we mogelijk de Huawei Mate 9 te zien krijgen, twee dagen voor de officiële onthulling van het apparaat. De foto’s laten zien dat de geruchtenmolen dit keer behoorlijke accuraat was, aangezien we aspecten als een dubbele camera op de achterkant tegenkomen. Ook lijkt de frame helemaal van metaal gemaakt te zijn. Verder zien we op de achterkant de dubbele led-verlichting zitten, evenals een module met laserautofocus. De foto’s werden geplaatst op de website SoumiMobiili.

Op 3 november zal Huawei officieel de Huawei Mate 9 gaan onthullen. Naar verluidt kunnen we rekenen op drie verschillende versies. Er komt een model van 4GB ram/64GB rom, 4GB ram/128GB rom en een premium model met 6GB ram/256GB rom. Vandaag komt echter in het nieuws dat dat premium model wordt voorzien van een scherm van 5,9-inch en een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Onder de motorkap zit waarschijnlijk de onlangs aangekondigde Kirin 960-chips, die beschikt over acht kernen.

huawei-mate-9-lek-2

huawei-mate-9-lek-3

huawei-mate-9-lek-4

huawei-mate-9-lek-5

huawei-mate-9-lek-6

huawei-mate-9-lek-7

huawei-mate-9-lek-8

huawei-mate-9-lek-9

huawei-mate-9-lek-10

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.