Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei MediaPad T2 8 Pro officieel onthuld door fabrikant

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 9:55 CategorieAndroid

Huawei heeft officieel de Huawei MediaPad T2 8 Pro onthuld. Dit is een Android-tablet met een full hd-scherm en Android 6.0 Marshmallow. Het betreft hier een midrange tablet, een categorie onder die van de Huawei MediaPad M3.

Dit is de Huawei MediaPad T2 8 Pro

Nadat de tablet al eerder in het nieuws kwam dankzij de drukke geruchtenmolen, heeft Huawei nu eindelijk de tablet zelf onthuld. Het betreft een midrange tablet met een full hd-scherm, wat een categorie lager is dan de eerder aangekondigde Huawei MediaPad M3 (waar we een hands-on van hebben geschreven). De tablet is beschikbaar in modellen met wifi en 4g en wordt aangedreven door een Qualcomm octacore Snapdragon 616-processor. Daarnaast is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 16GB opslagruimte.

huawei-mediapad-t2-8-pr2

De tablet wordt gelanceerd met Android 6.0 Marshmallow, met daarboven de Android-skin van het bedrijf: EMUI 4.0. Het 8″-scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. Aan de voorkant zit een camera van twee megapixel, terwijl de camera op de achterkant beschikt over acht megapixel. Ook is er een micro-usb-poort aanwezig, evenals een koptelefoonaansluiting, lichtsensor, optische nabijheidssensor en gps. Of de Huawei MediaPad T2 8 Pro ook naar Nederland komt, heeft de fabrikant momenteel nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Huawei MediaPad M2 Tablet
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.