Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram bevestigt dat er wordt gewerkt aan live video-functie

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2016, 9:23 CategorieAndroid

Instagram heeft bevestigd dat het team achter de applicatie werkt aan een live video-functie voor het populaire sociale netwerk. Dat heeft de bestuursvoorzitter, Kevin Systrom, bekendgemaakt in een interview met The Financial Times.

Instagram krijgt functie voor live video

Instagram heeft laten weten dat er achter de schermen wordt gewerkt aan een live video-functie voor het populaire sociale netwerk. Dat heeft bestuursvoorzitter Kevin Systrom bekendgemaakt in een interview met The Financial Times. Eerder kwam deze functie al in het nieuws, maar toen ging het nog om een gerucht. De feature dook namelijk op op een Russische nieuwswebsite, die meldde dat het netwerk deze functie aan het testen is. Nu is de kogel dus door de kerk en kunnen Instagrammers uitkijken naar de nieuwe mogelijkheid.

Dit is wat Systrom erover te zeggen heeft.

Live is really exciting for us. I think it can enhance what we’re doing. If I’m trying to strengthen relationships with someone I love, them streaming video to me live would be an amazing way to be closer to them.

Helaas heeft de ceo verder geen details over de functie vrijgegeven en weten we derhalve ook nog niet hoe het zal werken. Maar als we kijken naar de eerdere lek over de functie, dan zal goed in beeld worden gebracht wanneer iemand online live streamt.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.