Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram Stories is voorzien van links, mentions en meer

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2016, 7:47 CategorieAndroid

Het team achter Instagram Stories is begonnen met het uitrollen van een grote en belangrijke update voor het sociale netwerk. Zo kun je nu links naar andere websites plaatsen en kun je mensen benoemen in de verhalen, of ze daar nu deel van uitmaken of niet.

Update voor Instagram Stories

Instagram Stories is voorzien van een grote en belangrijke update, die de dienst moet onderscheiden van de concurrentie. Zo krijgen (nu alleen geverifieerde) gebruikers de mogelijkheid om links naar andere websites te plaatsen in hun post. Dat betekent dat je de zin ‘link in bio’ waarschijnlijk niet vaak meer zult aantreffen. Tap je op zo’n link, dan zal die geopend worden in de in-app-browser. Een andere grote aanpassingen is het kunnen benoemen van je vrienden, of ze nou onderdeel uitmaken van het vertelde verhaal of niet.

Dat kun je doen door gebruik te maken van de @, zoals dat ook op andere sociale netwerken gaat. De getagde mensen krijgen een notificatie wanneer ze de app ook geïnstalleerd hebben, zodat ze meteen kunnen zie wie hen heeft toegevoegd. Daarnaast is Boomerang ook geïntegreerd binnen de applicatie, en je hoeft daarvoor die app niet eens te downloaden. Met Boomerang maak je korte video’s die in een loop worden afgespeeld – net zoals dat bij Vine gebeurt. Je kunt ook nog allerlei toffe dingen uithalen met die korte video’s.

  • Instagram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.