Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 7 Plus zal ook in de kleur Jet White gaan verschijnen’

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2016, 9:27 CategorieiPhone

Naar verluidt werkt Apple aan een nieuwe kleur voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, die voorlopig door het leven gaat als Jet White. Helaas is niet naar buiten gekomen wanneer het bedrijf de nieuwe kleur aankondigt of zal uitbrengen.

Jet White iPhone 7 Plus

Het geruchtencircuit meldt dat Apple voornemens is een Jet White-versie van de iPhone 7 Plus uit te brengen. Dat staat te lezen op de Japanse Apple-website Mac Otakara. In het bericht staat helaas niet te lezen wanneer het bedrijf uit Cupertino deze nieuwe kleur zal aankondigen of uitbrengen. Ook is nog niet bekend wanneer de nieuwe versie te pre-orderen is. De informatie is afkomstig van de bevoorradingsketen en kan dus een kern van waarheid bevatten. Maar tot een aankondiging weten we het niet zeker.

De website Mac Otakara heeft het echter in het verleden wel vaker bij het juiste eind gehad als het gaat om nieuwe producten van het Amerikaanse elektronicabedrijf. Zo wist deze site te melden dat de nieuwe iPhone een Jet Black-versie (gitzwart, in Nederland) zou krijgen en dat Apple de koptelefoonaansluiting zou weghalen. Echter, Mac Otakara heeft het ook wel eens mis gehad en geeft nu ook al aan niet de volle vertrouwen te hebben in dit nieuws. Het wachten is dus op een officiële aankondiging van Apple voor de bevestiging.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.