Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 8 krijgt behuizing van glas voor draadloos opladen’

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 13:03 CategorieiPhone

De iPhone 8, die in 2017 zal worden gelanceerd, zou een glazen behuizing krijgen, waardoor het apparaat draadloos kan worden opgeladen. Dat denkt althans Apple-analist Ming-Chi Kuo, van het bedrijf KGI Securities.

‘Glazen behuizing voor iPhone 8’

Apple-analist Ming-Chi Kuo meldt dat de iPhone voor volgend jaar wordt voorzien van een glazen achterkant, waardoor het apparaat draadloos op te laden zal zijn. Echter, die draadloze oplader, die qua design te vergelijken zal zijn met die van de Apple Watch, zal niet worden meegeleverd met elke smartphone — consumenten zouden wel de oplaadkabel erbij krijgen. Alleen de duurdere modellen van de iPhone 8 zouden een draadloze oplader meegeleverd krijgen. Waarschijnlijk zal dit één van de twee phablets zijn, waar over gesproken is.

De reden dat Apple voor een glazen achterkant kiest, zou te maken hebben met het idee dat de iPhone dan sneller op te laden zal zijn in vergelijking met andere toestellen. Sommige Android-smartphones zijn ook draadloos op te laden en hebben een omhulsel van plastic of metaal, dus het kan ook anders. Glas zou gewoonweg een snellere oplaadoptie presenteren. Alle drie de modellen van de nieuwe iPhone zouden een glazen achterkant krijgen, waardoor ze wel allemaal draadloos opladen zouden ondersteunen. Apple heeft nog niet gereageerd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.