Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt nu geld overmaken met Siri via PayPal op iOS

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2016, 12:25 CategorieApplicaties

Het is vanaf nu mogelijk geld over te maken via PayPal op iOS, door Siri een spraakopdracht te geven. Ook kun je om geld vragen met de digitale assistent. Sinds de release van iOS 10 is het voor sommige app-ontwikkelaars mogelijk Siri te implementeren.

Zo gebruik je PayPal met Siri

PayPal heeft een update uitgebracht voor zijn iOS-applicatie die ervoor zorgt dat je voortaan geld kunt overmaken én ontvangen middels Siri, de digitale spraakassistent van Apple. De nieuwe feature is vanaf vandaag beschikbaar in dertig landen en Nederland is daar één van; de overige landen tref je hier aan. Het geld overmaken of erom vragen werkt precies zoals je zou verwachten. Je begroet Siri zoals je dat altijd doet en vraagt vervolgens of ze het desbetreffende bedrag wil overmaken naar een specifiek contactpersoon. Siri doet de rest.

Sterker nog, Siri zal voortaan aanraden dat via PayPal te doen. Sinds de release van iOS 10 is het voor sommige app-ontwikkelaars mogelijk Siri te implementeren. Dat geldt lang niet voor alle appmakers; maar makers van berichten-, fitness- en betaalapps vallen daar in elk geval wel onder. Voordat je een bedrag overmaakt, dien je de iPhone of iPad wel te ontgrendelen. Dat is noodzakelijk, aangezien je Siri ook vanuit het vergrendelde scherm kunt benaderen. Dit houdt in dat de betaaloptie dus nog steeds veilig achter slot en grendel staat.

  • PayPal
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.