Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo Miix 520 is een 2-in-1-tablet met zevende generatie Intel-processor’

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 10:02 CategorieWindows

Het ziet ernaar uit dat Lenovo binnenkort een nieuwe 2-in-1-tablet zal aankondigen, die voorlopig door het leven gaat als de Lenovo Miix 520. Onder de motorkap van deze Surface-concurrent zit de nieuwste generatie Intel Core-processor, als we de geruchten mogen geloven.

Lenovo Miix 520: dit kun je verwachten

Het ziet ernaar uit dat Lenovo binnenkort een nieuwe 2-in-1-tablet zal aankondigen. Een 2-in-1-tablet is een apparaat dat je kunt gebruiken als een tablet, maar ook als een laptop. De nieuwste van Lenovo heet naar alle waarschijnlijkheid Lenovo Miix 520, als we de geruchten mogen geloven. De geruchtenmakers melden verder dat de tablet zal worden voorzien van de nieuwste generatie Intel Core-processor, genaamd Kaby Lake. In het specifiek gaat het om de processor Core i7-7500U (krachtigste), Core i5-7200U en Core i3-7100U.

Dit geüpdatete model zal de opvolger kunnen worden van de Lenovo Miix 510. De 520 zou verder worden voorzien van een 12,3″-scherm, met een schermresolutie van 1920 bij 1200 pixels. Dat scherm wordt beveiligd door Gorilla Glass en zal ondersteuning aanbieden voor verschillende stylussen. Daarnaast zal het model worden voorzien van een passief koelsysteem en geen ventilator, wat momenteel nog steeds ongebruikelijk is om te zien. Verder is er tot 16GB ram en 512GB rom aanwezig, evenals usb-type-c en een accu met een vermogen van 41Wh.

  • Delen:
Lenovo Miix 510
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.