Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo wil zich in de toekomst gaan richten op merk Moto’

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2016, 9:07 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan wil Lenovo zich in de toekomst gaan richten op het merk Moto van Motorola. De Chinese fabrikant zou geen smartphones en phablets meer willen uitbrengen onder zijn eigen naam, alleen nog onder het merk Moto.

Geen smartphones met het merk Lenovo meer – gerucht

Er zijn geruchten vanuit China overgewaaid dat Lenovo voornemens is de eigen naam niet meer te gaan gebruiken voor haar smartphones en phablets. In plaats daarvan zou het bedrijf zich volledig willen richten op de naam Moto, van Motorola. Dat bedrijf heeft de fabrikant overgenomen van Google, maar tot op heden is de overname nog niet echt rendabel geweest. Wellicht dat dit de reden is achter de vermeende aanpassing van strategie. Helaas heeft de Chinese fabrikant het nieuws zelf niet naar buiten gebracht.

Daardoor weten we op dit moment dus ook nog niet zeker over deze verandering zal worden doorgevoerd. De Lenovo P2, een phablet met een 5,5″-scherm, zal het laatste model zijn dat onder die naam wordt uitgebracht, aldus dezelfde geruchtenmakers. Dat apparaat zou overigens deze maand gepresenteerd¬†moeten worden. Het zou in elk geval geen vreemde zet zijn van de fabrikant, die toch hoopt dat de naam Motorola wat geld in het laatje komt brengen. Dan kun je beter niet met jezelf gaan concurreren op de verzadigde markt.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.