Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo Yoga 910 convertible met Windows 10 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 13:21 CategorieWindows

Sinds deze week ligt er een nieuwe convertible van Lenovo in de Nederlandse winkels. Het bedrijf heeft de Yoga 910 met convertible design, premium specificaties en Windows 10-software op de Nederlandse markt gebracht. Het apparaat kan gekocht worden voor een prijs van 1.699 euro.

De Lenovo Yoga 910 is met een formaat van 13.9-inch iets groter dan zijn voorganger maar dankzij smallere bezels rondom het scherm zijn de totale afmetingen afgenomen. Wel is het apparaat met een gewicht van 1,4 kilogram iets zwaarder dan zijn voorganger. Het ips lcd-scherm heeft een resolutie van maximaal 3.840 bij 2.160 pixels.

Lenovo-Yoga-910-4

Het meest opvallende aan de Yoga 910 is nog steeds het design. Lenovo gebruikt een ‘watchband hinge’ waardoor het scherm 360 graden te draaien is, en heeft apparaat voorzien van een unibody aluminium behuizing. Qua aansluitingen en connactiviteit is het apparaat onder meer voorzien van twee usb type-c-poorten, een volwaardige usb 3.0-poort WiFi en bluetooth 4.1. Het toetsenbord beschikt over verlichting voor de toetsen.

De convertible komt in verschillende configuraties, met maximaal een Intel Core i7-processor, 16GB aan werkgeheugen en 512GB aan opslaggeheugen. De variant die momenteel in de winkels ligt heeft exact deze specificaties en kent een adviesprijs van 1.699 euro.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo Yoga 910. Lees ook onze Lenovo Yoga 910 hands-on review.

  • Delen:
Lenovo Yoga 910
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.