Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo zal merk Moto gaan gebruiken voor toekomstige smartphones

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2016, 9:57 CategorieAndroid

Lenovo heeft aangekondigd dat het bedrijf in de toekomst zijn smartphones en phablets zal gaan uitbrengen onder het merk Moto van Motorola. De onlangs aangekondigde M, bedoeld voor China, is het eerste product van deze aanpassing.

Lenovo zal Moto gaan gebruiken voor smartphones en phablets

Onlangs heeft Lenovo officieel de Moto M gelanceerd. Dit is een phablet bedoeld voor de Chinese markt. Op moment van schrijven is nog niet bekend of dit apparaat ook in het westen zal worden gelanceerd. Naast de presentatie van de grote smartphone, heeft de fabrikant nog een belangrijke aankondiging gedaan: voortaan zullen alle smartphones en phablets van het bedrijf namelijk het merknaam Moto met zich meekrijgen. Dat betekent dat we dus geen smartphones, met grote of kleine schermen, meer zullen zien met het merk Lenovo.

De Moto M is een phablet met een scherm van 5,5-inch. Dat scherm beschikt over een resolutie van 1080p. De body van de smartphone is van metaal gemaakt. Op de achterkant zit een vingerafdruklezer. Bovendien is de phablet spatwaterdicht. Daarnaast wordt de smartphone geleverd met Android 6.0.1 Marshmallow. Onder de motorkap zit een Mediatek MT6755 Helio P15-processor (met acht kernen), 32GB aan opslagruimte en 4GB aan werkgeheugen. Ook is er een accu van 3060mAh en een usb-type-c-poort aanwezig.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.