‘LG V30 zal geen tweede scherm gaan krijgen zoals voorgangers’

21 november 2016 1 Minuut 1 Reacties
LG V20

De opvolger van de LG V20, de LG V30, zal geen tweede scherm gaan krijgen, meldt de bekende twitteraar en techjournalist Even Blass. En dat terwijl juist dat tweede scherm op de serie phablets hetgeen is dat het toestel zo populair heeft gemaakt.

Geen tweede scherm voor LG V30 – gerucht

Techjournalist en fervente twitteraar Evan Blass heeft dit weekend laten weten dat hij een render gezien heeft van de onaangekondigde LG V30, de opvolger van de LG V20. De beste man meldt dat het toestel niet wordt voorzien van een tweede scherm, zoals dat wel het geval was op beide voorgangers van de V30. En dat terwijl dat tweede scherm, dat zich boven het grote bevindt, juist hetgeen is wat de serie tot op heden zo populair en succesvol heeft gemaakt. Het zou in elk geval een vreemde keuze zijn van de smartphonefabrikant.

Helaas is er op dit moment nog maar weinig bekend over het toestel. Zo heeft LG nog geen aankondigingen gedaan en heeft de geruchtenmolen ook nog geen details te pakken gekregen. Wel meldt Blass nog dat het tweede scherm wordt vervangen voor een ander onderdeel op de LG V30. Maar wat dat dan precies moet zijn, is niet bekend. Onlangs kondigde LG de V34 aan voor Japan. Dit is een kleinere en waterdichte versie van de V20. Ook is er nog het gerucht dat LG de V20 wil uitbrengen in Europa, maar dan onder de naam LG V20 S.

Reacties (1)