Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Meizu werkt aan 7,9-inch Androidtablet’

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2016, 12:11 CategorieAndroid

Het Chinese merk Meizu werkt aan een 7,9-inch tablet. Plaatjes ervan zijn al uitgelekt via de Chinese sociale media.

Meizu

Meizu heeft tot dusver nog nooit een tablet geproduceerd. Het Chinese merk staat wel bekend om erg mooie smartphones en phablets, die een strak, metalen uiterlijk hebben en over zeer goede specificaties beschikken. Als er een nieuw topmodel van dit merk uitkomt, staan in China rijen voor de winkels. Helaas is het Chinese merk in Nederland niet te krijgen. Alleen via importwinkels.

Strak

Nu is Meizu dus toch aan een tablet begonnen. De plaatjes laten een strak vormgegeven apparaat zien dat uit de verte veel wegheeft van een iPad mini. Het formaat en de beeldschermverhouding komt daar ook mee overeen, al zijn de randen veel dunner. Op de achterkant komen we een camera met flitser tegen, plus het logo Flyme, wat naar verluidt te maken heeft met cloudopslag.

Vingerafdrukscanner

Onder het scherm is een fysieke homeknop te vinden die is voorzien van een vingerafdrukscanner. Specificaties zijn nog niet uitgelekt, maar dat zal wel niet lang meer duren. De fabrikant geeft op 30 november een grote presentatie, wellicht wordt de tablet dan aangekondigd.

 

Gezien de huidige productlijn van Meizu mag er gegokt worden op een snelle MediaTek processor, Androdi 6.0, 4GB ram, 32Gb opslaggeheugen en een full HD-scherm. Of die specs ook daadwerkelijk worden geleverd, is giswerk.

  • Delen:
Lenovo Phab2 Pro
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.