Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft bevestigt dat de extensie van 1Password snel naar Edge komt

Geschreven door
Geplaatst op23 november 2016, 9:18 CategorieApplicaties

Microsoft heeft via Twitter aangegeven dat de Edge-browser binnenkort wordt voorzien van de extensie van 1Password. Eerder kreeg de Windows-browser al extensies van onder meer AdBlock, Evernote en Amazon.

Extensie van 1Password

De Microsoft Edge-browser is al voorzien van enkele extensies, van onder meer AdBlock en Evernote. Binnenkort komt daar nog een extensie bij, maar de softwaregigant bekend via Twitter. Het gaat hier om de (previewversie van de) extensie van 1Password, een populaire wachtwoordenmanager. Met deze manager is het mogelijk al je wachtwoorden op te slaan op één locatie, die wordt beveiligd door een groot (en moeilijk) wachtwoord. De wachtwoordenmanager is al verkrijgbaar voor andere platformen en browsers, dus dat Edge wordt voorzien van de extensie is goed nieuws.

Want dat betekent dat gebruikers van die browser zonder omweg toegang krijgen tot hun eigen wachtwoorden en moeiteloos kunnen inloggen op de websites en accounts die staan opgeslagen in de persoonlijke kluis. Er is al wel een andere wachtwoordenmanager beschikbaar voor Microsoft Edge en dat is LastPass. Deze app en extensie doet vrijwel hetzelfde als 1Password. Microsoft doet er ondertussen alles aan om extensiemakers over te halen hun extensies ook voor Edge te maken, door ontwikkelaars bijvoorbeeld van tools te voorzien.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.