Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt Microsoft Selfie ook naar Android toe

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2016, 9:45 CategorieAndroid

Microsoft heeft dit weekend een nieuwe applicatie voor Android gelanceerd, die eerder op iOS verkrijgbaar was: Microsoft Selfie. De app is nu gratis te downloaden op Android, waarna je vervolgens selfies kunt maken op je smartphones, phablet of tablet.

Download Microsoft Selfie

Het is alweer een tijdje geleden, maar in december vorig jaar lanceerde Microsoft de applicatie Microsoft Selfie voor iOS. En nu, bijna een jaar later, wordt de applicatie ook vrijgegeven voor Android. Waarom het zo lang heeft moeten duren voordat Selfie ook naar Android kwam, is helaas onbekend. Met deze app is het mogelijk alles uit je foto’s van jezelf te halen. Je hebt hiervoor wel een Android-apparaat nodig die is voorzien van een camera aan de voorkant. In de meeste gevallen is dat tegenwoordig gelukkig het geval qua hardware.

Je opent de app, maakt een foto en de applicatie doet daarna de rest. Je kunt de selfie verbeteren (of aanpassen) met enkele opties. Dat kan al met één druk op de knop. Microsoft Selfie houdt rekening met leeftijd, geslacht, kleur van de huid, verlichting en meer in het produceren van de beste selfie. De rating op iTunes geeft de indruk dat de applicatie doet wat het beloofd, waardoor het geen kwaad kan Selfie eens te proberen op Android. Zeker wanneer je vaak foto’s van jezelf maakt en wil laten zie wat nou eigenlijk de beste versie van jezelf is.

  • Microsoft Selfie
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.