Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt patience uit iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2016, 9:11 CategorieAndroid

Microsoft heeft patience uitgebracht voor zowel iOS als Android. Dit is de eerste keer dat de collectie buiten Windows om te spelen is. Hoewel het spel op beide platformen nu gratis te downloaden en te spelen is, zijn er wel digitale aankopen aanwezig.

Speel patience van Microsoft op Android en iOS

Microsoft heeft patience uitgebracht voor Android en iOS. Het spel wordt al ruim 25 jaar geleverd met Windows en de moderne versie van de collectie zal nu voor het eerst buiten Windows om te spelen zijn. Je kunt de Microsoft Solitaire Collection nu gratis downloaden en spelen op de concurrerende platformen van Microsoft (let op: er zijn digitale aankopen aanwezig), aangezien de softwaregigant hoopt dat meer mensen de game zullen gaan spelen. Momenteel spelen zo’n 119 miljoen mensen de game, verspreid over Windows 8 en Windows 10.

De Microsoft Solitaire Collection bevat alle modi die je verwacht van het spel en biedt spelers ook dagelijkse uitdagingen aan. Wanneer je inlogt met je Xbox-account, dan is het mogelijk online met je vrienden te spelen en achievements te halen. Spelers kunnen ook voor de premium versie van patience gaan waar maandelijks voor betaald moet worden, waardoor ze geen advertenties meer zullen zien. Ook ontvangen ze dan dubbele bonussen en andere voordelen. Je vindt de complete collecties hieronder, zowel voor Android als iOS.

  • Microsoft Solitaire Colection
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.