Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Microsoft Surface Phone krijgt Snapdragon 835’

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2016, 8:46 CategorieWindows

Als we de nieuwste geruchten over de Microsoft Surface Phone mogen geloven, dan krijgt het apparaat de Snapdragon 835 met zich mee. Daarnaast zou de softwaregigant niet aan één, maar aan twee versies van deze (vermoedelijk) grote smartphone werken.

Microsoft Surface Phone met Snapdragon 835 – gerucht

Dat Microsoft zo goed als klaar is met het Lumia-merk, wil niet meteen zeggen dat de softwaregigant zelf geen moderne smartphones meer zal uitbrengen. Volgens de geruchtenmolen werkt het bedrijf namelijk aan een eigen Surface Phone. Dit zou al een hele tijd het geval zijn, omdat de geruchten nu al maanden – zo niet meer dan een jaar – aanhouden. Over de Microsoft Surface Phone wordt nu gezegd dat het apparaat in twee varianten beschikbaar zal zijn en zal worden voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835-processor.

Op dit moment zouden er in elk geval twee prototypes zijn. Eén prototype beschikt over 4GB aan werkgeheugen, terwijl de tweede beschikt over 6GB ram. Het model met 6GB zou ook x86-apps kunnen draaien in Continuum, terwijl het 4GB-model dat niet zou kunnen. Het 5,5″-scherm van de phablet zou een qhd-resolutie krijgen (2560 bij 1440 pixels) en een hoesje krijgen dat aan de binnenkant een toetsenbord heeft zitten (zoals op de bovenstaande conceptafbeelding te zien is). Ook zou de grote smartphone met een stylus geleverd worden.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.