Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft werkt aan nog een app voor lijstjes en aantekeningen

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2016, 8:46 CategorieAndroid

Microsoft werkt aan een eigen applicatie voor lijstjes en aantekeningen, genaamd Project Cheshire, terwijl het bedrijf Wunderlist al in handen heeft. Deze nieuwe applicatie zou ook nog de nieuwe versie van die applicatie kunnen gaan worden.

Nieuwe app van Microsoft

Microsoft werkt aan een nieuwe to-do-applicatie, een app waarmee je lijstjes en aantekeningen kunt maken. Die app wordt nu getest in een gesloten bèta en heeft onlangs een grote update ontvangen. Cheshire is al beschikbaar voor Android en iOS en kan ook voor Windows als een Univeral Windows Platform-applicatie worden gedownload. Zoals met wel meerdere van dit soort apps het geval is, kun je hiermee lijstjes maken, reminders instellen en alle data syncen tussen de verschillende apparaten waar je de applicatie op geïnstalleerd hebt.

De softwaregigant heeft natuurlijk Wunderlist al in handen, één van de meest populaire to-do-lijst-apps van dit moment. Met die app kun je al een hoop, zoals taken verdelen, bestanden delen en dingen publiceren op het internet. Over Project Cheshire is nog niet zo veel bekend op dit moment, maar voorlopig lijkt het erop dat het ‘de zoveelste’ to-do-lijst-applicatie wordt, maar dan met een mooie interface. Het zou ook kunnen dat Microsoft Wunderlist nu aan het bewerken is. Helaas is er nog geen aankondiging gedaan over de software.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.