Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft werkt mogelijk aan een vierde Redstone-update voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2016, 10:44 CategorieWindows

Microsoft werkt momenteel aan twee Redstone-updates voor Windows 10, maar mogelijk komt daar nog een derde versie bij. Dit zou dan al de vierde, grote update zijn voor het populaire besturingssysteem voor laptops, tablets en meer.

Nog een update voor Windows 10 – gerucht

Windows 10 is geen product, maar een dienst. Dat moge inmiddels duidelijk zijn: Microsoft brengt immers maandelijks updates uit voor het besturingssysteem, met bugfixes en kleine verbeteringen, en brengt om de zoveel tijd een grote update uit. Die updates worden Redstone genoemd. De eerste Redstone-update is de Anniversary Update, terwijl de tweede is omgedoopt tot Creators Update, die begin volgend jaar verschijnt. Aan een derde wordt nog gewerkt — en uit de nieuwste geruchten blijkt dat er mogelijk ook nog een vierde aankomt.

Daar waar de derde Redstone-update aan het einde van 2017 moet verschijnen, zou de vierde versie aan het begin van 2018 moeten verschijnen. Helaas zijn er nog geen precieze releasedata beschikbaar. Voorlopig ziet het er dus naar uit dat Microsoft van plan is om Windows 10 te blijven updaten met grote updates, die waarschijnlijk twee keer per jaar zullen verschijnen. Ook wordt er nog steeds gesproken over de Surface Phone van het bedrijf, die tegelijkertijd met de Redstone 4-update zou moeten verschijnen.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.