Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft wil updates voor Windows 10 35 procent kleiner gaan maken

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2016, 8:20 CategorieWindows

Microsoft heeft in een blogpost aangegeven dat het bedrijf de updates voor Windows 10 zo’n 35 procent kleiner wil gaan maken. Hiermee wil het bedrijf het updateproces gaan versnellen voor de alle gebruikers van het besturingssysteem.

Updates Windows 10 kleiner

Wanneer er een update voor Windows 10 klaarstaat, dan weet je van tevoren dat het een tijdje gaat duren voordat je weer verder kunt met werken of gamen op je laptop of tablet. Maar vandaag heeft Microsoft een maatregel aangekondigd die het updateproces moet gaan versnellen. Met het Unifed Update Platform (UUP) wil het bedrijf updates voor het besturingssysteem verkleinen. Voortaan zal Windows alleen het gedeelte van de update downloaden die jouw systeem nodig heeft, waardoor updates 35 procent kleiner worden.

Daarnaast heeft Microsoft laten weten dat het voortaan ook minder data wil versturen naar de apparaten en dat is voornamelijk goed nieuws voor de mensen met het systeem op smartphones, phablets en kleine tablets. Die gebruikers zullen straks niet meerdere keren te hoeven updaten om de meest recente versie van het OS te krijgen, maar zullen voortaan één update krijgen met alle benodigde data, of je nu helemaal bij bent met updates of niet. De feature wordt nu getest met de Insiders en wordt daarna uitgerold naar iedereen.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.